2019-04-28 04:36:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Szokatlanul bolondériás és zsémbes a mai napon

Napi horoszkóp április 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Hiába van hétvége, ön számottevő energiával rendelkezik és fegyelmezetten törekszik minél több feladat elvégzésére. Így is adódhatnak azonban konfliktusok, ha nem kapja meg azt a támogatást partnerétől, amit ön úgy érez, hogy megérdemelne.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az önt uraló Vénusz az ön tizenkettedik sorsterületén egyedül árválkodik, ez arra biztatja önt, hogy maradjon otthonában és kapcsolja ki telefonját és pihenje ki a hét fáradalmait. Ma semmilyen társasághoz nem lenne kedve.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szokatlanul bolondériás és zsémbes a mai napon, természetesen ez konfliktusokhoz vezethet. Nem szabad mindent magára venni, amit mondanak ma ön körül, foglalja le gondolatait valamivel és tartsa távol önmagát a vitáktól.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nem különösebben szerencsés nap ez a mai társkapcsolatára nézve, ön nem olyan, aki feltétlenül igényelné az intenzív érzelmeket. Elképzelhető, hogy a kialakult helyzetért csak önmagát okolhatja.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nem egy mozgalmas nap a mai, mindenesetre jól fogja magát érezni a bőrében, bizakodó lesz és egyensúlyba kerül ma az egész világgal. Mindenben kerülje a túlzásokat, főleg az evés-ivás területén.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jövőtervezés, döntéshozatal - ez mind szerencsés elfoglaltság a mai napra. Képes ma egyszerre egészében és részleteiben látni a képet, bár hajlamos lehet lebecsülni a részletek fontosságát. Kerülje el a csapdát, ne vállaljon túl sokat és akkor minden rendben lesz.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kíváncsisága ma feléled, és új dolgokat szeretne megtanulni. A szellemileg serkentőleg ható helyek, események vagy beszélgetések, izgalmas, új gondolatokat ébreszthetnek ma önben.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szívóssága vagy koncentráló képessége ma fokozódik, amennyiben változások kezdenek körvonalazódni ön körül, ne álljon túl hevesen ellent. Ezekre minden bizonnyal szükség van és hosszabb távon kétségkívül a hasznára válnak majd.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Megváltozik az anyagi javakhoz való hozzáállása, de úgy tűnik ma olyan hatás éri, hogy az egész értékrendje alaposan átalakul. Előfordulhatnak anyagi veszteségek, vagy visszaesések, ezzel ma ne foglalkozzon, később megérti, miért történt mindez.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

 

Valamiképpen ma hasznot húzhat közös elszámolású vagy társasági pénzekből, csiga módjára, lassan, de biztosan vánszorog a célja elérése felé, ne veszítse el a hitét!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Baleset fordulhat elő otthonában, akár természeti csapás formájában, vagy hirtelen kell javítási munkálatokat folytatni. Különösen az elektromos rendszert ellenőrizze, győződjön meg arról, hogy minden kockázati tényező az otthona körül ki van zárva.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak, sőt magabiztosnak érzi magát. Érett, tapasztalt és megbízik saját megérzéseiben és eszményeiben. Állhatatosan dolgozik céljáért, most teszi le jövője alapjait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: